CONTACT  
 


Astrid van de Pas
T: 020 - 6944339 • 06 - 16 218 923
E: astrid@intouchmassage.nl

Praktijkruimte
Fahrenheitstraat 92 A
1097 PW Amsterdam
De praktijk is licht, ruim en goed bereikbaar. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van Fahrenheitstraat 92 A. Loop via een tunneltje onder de huizen door, ter hoogte van Fahrenheitstraat 92 D. Aan uw rechterkant ziet u het houten tuinhuis/praktijk.


Op 10 minuten afstand van de Shiatsu praktijk is het mogelijk om zeer voordelig te parkeren. Het tarief bedraagt € 0,10 per uur met een maximum van 4 uur. Zie kopje "De sportvelden rondom sportpark Drieburg/TABA"

https://www.parkeren-amsterdam.com/watergraafsmeer
Of een directe link naar een overzichtspagina met parkeertarieen
https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Amsterdam/Fizeaustraat_37/

Tijden (NB: ik werk alleen op afspraak)
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Annulering van de behandeling is tot 24 uur voor aanvang mogelijk. Hierna worden de kosten van de behandeling voor 100% in rekening gebracht. 


Grotere kaart weergeven

Trein, tram en metro 
U stapt uit op Amsterdam Amstel. U loopt de Hugo de Vrieslaan in, en slaat rechtsaf de Fizeaustraat in. De Fahrenheitstraat is na het bruggetje de tweede straat rechts.

Bus: 
Lijnen 37, 40, 46, 65, 240, en 245. Stap uit op halte Fizeaustraat. U loopt de Fizeaustraat in. De Fahrenheitstraat is na het bruggetje de tweede straat rechts.Lid beroepsvereniging Shiatsu Vereniging Nederland.
https://www.shiatsuvereniging.nl/

De therapeut is opgenomen in het RBCZ-register en onderhevig aan het TCZ-tuchtrecht. Stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie, die therapeuten op hbo-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Licentienummer 911310R

KvK no. 33286615

https://www.rbcz.nu/

De therapeut is aangesloten bij een geschillen commissie en handelt volgens de richtlijnen van de WKKGZ en de meldcode huiselijk geweld en (kinder)mishandeling.


https://www.scag.nl/