TESTIMONIALS  
 


' Is het al massagevrijdag?'

"Wij zijn al meer dan 10 jaar klant en dat naar volle tevredenheid. Er wordt altijd uitgezien naar de komst van de Touch Pro masseuse. Het is een heerlijk moment van ontspanning. De massage is zo ingericht dat je eerst kunt ontspannen. Na wat rustige bewegingen is het einddeel van de massage weer wat steviger. Zo ga je fit weer naar je werkplek. We willen de tweewekelijkse massage voor geen goud meer missen."
- Het Orangehill-team


"Een stoelmassage is niet alleen ontspannend maar maakt je ook bewuster van je (werk)houding. Bovendien is het een heerlijk rustmoment op de drukke werkdag!"
- Alwin Keizer
Research Executive
Discovery Networks Benelux"Doodeng vond ik mijn eerste stoelmassage een paar jaar geleden, je wordt van je werkplek getrokken en moet met je hoofd in een soort WC bril gaan liggen en een vreemde dame staat over je rug te wrijven, hard zuchtend alsof alle boze geesten uit je lichaam verdreven moeten worden. Bij die ene keer heb ik het toen ook gelaten. Totdat Astrid bij ons kwam en ik op aanraden van een aantal collega's het toch weer eens geprobeerd heb. Nu vind ik het elke keer weer een heerlijk ontspannen ervaring, Astrid is gewoon relaxed, vraagt wat je wel of niet kan hebben en wordt niet boos als je niet op bevel kunt ontspannen. Na elke massage zit ik weer vol energie netjes rechtop. Bedankt Astrid!"

- KOP OF MUNT
Miriam van 't Hooft"Als ik bij Astrid ben geweest ben ik weer in contact met mijn basis, alsof alle belemmeringen in mijn energiestroom zijn verdwenen. Ik krijg ruimte en rust en een intens gevoel van welbehagen. Astrid voelt goed aan waar ik om vraag en is ervaren en kundig genoeg om flexibel te zijn in haar antwoord."
- Jet Poels

"Eens per 2 maanden neemt Astrid mijn rug en armen onder handen door middel van een stoelmassage. Ik vind het geweldig dat mijn werkgever deze service aanbiedt. Mijn stijve rug voelt na 20 minuten weer als herboren en ik kan weer fit aan de slag."
-
Monique Morriën-Gerber
I-bridge, a Randstad company

"In het verleden was me eens een stoelmassage aangeboden. Niet op in gegaan. Toch bij huidige werkgever als mogelijkheid voor de medewerkers een keer geprobeerd. En… heerlijk ontspannend! Goede aandacht voor rug, nek en armen. Even los van de dagelijkse houding. Tegenwoordig maak ik regelmatig gebruik van de stoelmassage door Astrid! Dat geeft merkbaar weer energie."
- medewerker I-bridge, a Randstad company