ZAKELIJK  
 


Touch Pro Stoelmassage


Touch pro stoelmassage is ontwikkeld door David Palmer. Alle technieken die worden gebruikt zijn afkomstig uit de traditionele Japanse massage (Anma). Stoelmassage wordt gebruikt ter preventie van klachten is geschikt om toe te passen op de werkplek, vaak in combinatie met ergonomie en/of fysiotherapie.


Werkwijze
                            
                                                                    
Tijdens een stoelmassage zit de klant voorovergebogen in een ergonomisch ontwikkelde stoel, waarbij borst en hoofd goed is ondersteund. De massage behandelt voornamelijk die plaatsen in het lichaam waar de stress zich manifesteert, zoals de rug, schouders, nek en de armen. De massage bevordert de bloedcirculatie en versterkt de natuurlijke afweer van ons lichaam. Uitkleden is niet nodig; deze massage wordt door de kleding heen gegeven.


Preventie


Massage maakt werknemers bewuster van hun werkhouding en mate van spanning. Onbewuste signalen die het lichaam uitzendt worden bewust en het wordt mogelijk tijdig te reageren op eventuele symptomen. Stoelmasseurs kunnen in een vroeg stadium mensen waarschuwen om naar de huisarts te gaan of fysiotherapeut, waardoor er niet met een klacht wordt doorgelopen, die vroeg of laat zou kunnen escaleren. Stoelmassage kan daarom, tezamen met ergonomie op de werkplek, zorgen voor een goed preventief beleid in het kader van gezondheidsbevorderende maatregelen.

Waarom massage op het werk?

De effecten van een massage zijn:

• Een verbetering van de bloed circulatie en energie doorstroming in het hele lichaam.
• Een meer ontspannen gevoel, merkbaar door een tintelend gevoel of het ervaren van meer ruimte.
• Een ontwikkeling van lichaamsbewustzijn: waar, wat, wel/niet prettig voelt.
• Een gevoel van waardering door de persoonlijke aandacht en de tijd die je voor jezelf neemt.
• De massage werkt preventief: mensen die geen klachten hebben, kunnen door deze behandeling er voor zorgen dat deze klachten zich ook niet ontwikkelen.
• Eventuele klachten van bijvoorbeeld rug, schouders, armen of polsen
verminderen.

Hoe gebruikt u In Touch Massage binnen uw bedrijf?

• Regelmatig het welzijn van uw werknemers onderhouden.
• Tijdens drukke tijden om de stress te verminderen, bijvoorbeeld aan het eind van het financieel jaar.
• Als beloning voor goed verricht werk.
• Als geschenk bij verjaardagen of het weggaan van een collega.
• Als relatiegeschenk aan een geassocieerd bedrijf.
• Bij speciale gelegenheden zoals promoties en partijen.


Waarom In Touch?

In Touch Massage werkt met een team van ervaren en gediplomeerde massage therapeuten. Veelal met een eigen massage praktijk. Onze benadering is persoonlijk. In Touch zal zoveel mogelijk met u mee denken en u tegemoet proberen te komen, echter zonder concessie te doen aan de kwaliteit van het aanbod. U kunt gerust zijn dat er zorgvuldig wordt omgegaan met vertrouwelijke informatie en dat er zorg wordt besteed aan een goede hygiëne.

In Touch werkt met shiatsu therapeuten. Shiatsu vraagt iets meer ruimte, maar is heel geschikt om toe te passen op de werkvloer. De masseur neemt een draagbare futon mee naar uw bedrijf. Behalve de schoenen, kan de kleding aan blijven. Het hele lichaam wordt behandeld.

Zakelijk tarief op locatie:

Stoelmassage: € 65, - per uur, excl. 21% btw (3 massages per uur)

Shiatsu: € 65, - per uur, excl. 21% btw (2 massages per uur)

Geen reiskosten in Amsterdam.

Voor een try-out rekenen wij een vaste lage prijs per massage. Voor jaarcontracten met een minimum van 5 uur per week geldt een korting.

Door het beschikbaar stellen van In Touch Massage aan uw personeel kan ook uw bedrijf profiteren van de (financiële) voordelen die deze behandeling met zich meebrengt. De kosten van de massage zijn geheel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en vennootschapbelasting. Door het geheel of gedeeltelijk bekostigen van In Touch Chair Massage geeft u blijk van waardering ten opzichte van uw werknemers. Dit bevordert een prettige werksfeer.

Werkkosten regeling

Als niet wordt voldaan aan de voorwaarden om de stoelmassage onder de bovenstaande Arbovoorzieningen aan te bieden, is er nog de zogenoemde Werkkostenregeling. Met deze regeling kan een bepaald percentage van het totale fiscale loon, de zogeheten vrije ruimte, besteed worden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor de medewerkers.

Fiscale voordelen bedrijven (pdf document)