WERKWIJZE  
 


Zowel op locatie als in de shiatsupraktijk worden er massages gegeven. Op locatie (bij bedrijven) werk ik samen met een team van ervaren, gediplomeerde (veelal shiatsu) masseurs. In de shiatsu praktijk werk ik uitsluitend zelf. Hoe lang een massage duurt is afhankelijk van de vorm die je kiest. Een stoelmassage is mogelijk vanaf 20 minuten, een gemiddelde shiatsu behandeling duurt 60 minuten. Er wordt over de kleding heen gewerkt. Zorg voor wat tijd voor jezelf na een behandeling.

Ingeplande massages kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd, later wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

In Touch Massage werkt met verschillende technieken, die ieder hun eigen traditie kennen.

Tijdens shiatsu wordt veel aandacht besteed aan diagnose (niet westers, maar op een oosters energetische wijze) en de mogelijke oorzaak van een bepaalde klacht. De behandeling zal gericht zijn op het vinden en behandelen van de (dis)balans in het meridiaanstelsel.
Binnen de thaise yogamassage besteden we iets meer tijd aan strekkingen, soms wordt het ook wel “ yoga for lazy people “ genoemd.
Stoelmassage is in eerste instantie ontwikkeld voor op locatie, vanwege de draagbare stoel, de efficiëntie en toegankelijkheid. Omdat er steeds meer vraag naar was bij particulieren, is het aanbod uitgebreid naar de eigen praktijk.

Ik werk over het algemeen rustig, stem mezelf zoveel mogelijk af op de ander en probeer in contact te komen, om van daaruit ontspannen te voelen en ervaren.