OVER INTOUCH MASSAGE  
 


Astrid van de Pas is in 1992 begonnen met de beoefening van Tai Chi Chuan. Vanuit deze beoefening werd haar interesse gewekt in het werken met energie en de oosterse natuurgeneeswijzen. Na een cursus voetreflex therapie heeft ze in 2001 haar diploma stoelmassage behaald bij het Touch Pro Institute of Chair Massage van David Palmer, waarna ze in 2002 is afgestudeerd aan de Zen Shiatsu Opleiding van Joyce Vlaarkamp in Amsterdam. Naast diverse bij en nascholingen op het gebied van stoelmassage en shiatsu, heeft zij 2 jaar Thaise Yogamassage gestudeerd aan de beroepsopleiding Thai Dee.
Haar bedrijf – In Touch Massage - biedt shiatsu en stoelmassage, op locatie aan. Tevens is er de mogelijkheid voor particulieren om een shiatsu behandeling, stoelmassage of thaise yoga massage te ontvangen in de shiatsu praktijk.

Astrid: ' Ik houd van mijn werk. Het past bij me. Ik vind het fijn om mensen tot rust te brengen en helpen ontspannen; minder in het hoofd, meer in het lichaam. Ik leer daar zelf ook van. Shiatsu helpt me dichter bij mezelf te komen, bij wat ik voel, waar ik behoefte aan heb en werkelijk naar verlang. Ook om mijn grenzen te verkennen. Ik ben van mening dat regelmatige massage, behalve preventie van gezondheidsklachten, meer te bieden heeft. De aandacht voor jezelf, verbinding door aanraking, het voelen en begrijpen, bevordert bewustwording.'